Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši Křečíci

18. 11. 2010
Žolinda

Žolinda je velmi zvědavý křeček pořád se chce dostat z klece. Jsou jí asi tak 3 měsíce a půl. Nejraději má slunečnicová semínka a ředkvičky. Za nic na světě bych ji neviměnila. Má několik sourozenců jeden z nich se jmenuje Piškotek má taky dcery a syny. 2 z nich se jmenují Kuky a Šmudla 

Piškotek

Piškotek je takový lenivý křeček. Zbarven je hnědočerně jsou mu asi tak jako Žolindě 3 a půl měsíce je to křeček syrský nejradši má slunečnicová semínka a čínský zelí.   

Kuky

Kuky je velmi zvědavá křečice. Když otevřu klec hned vylézá a pokouší se utéct.Je jí asi 2 měsíce.Nejraději má slunečnicová semínka a jablka. Je černá. Je velice hodná a chytrá. Nikdy bych ji neviměnila ani za 1 000 000 000 000 Kč.

Lilínek

Lilda je bohužel už starý chlapík. Je zvědaví, chytrý a láskyplný. Hned když otevřu klec leze do 1 patra jeho klece. Je mu asi 2 a půl rok. Je to džungarský křečík.Mněl  asi 8 dětí. Nejraději má slunečnicová semínka a mrkev a jablko a zelí.

Miláček

Milda je velice hodný klučík. Je zvědaví, chytrý a láskyplný. Hned když otevřu klec leze do 1 patra jeho klece. Jsou mu asi 2 roky. Je to džungarský křečík. Nejraději má slunečnicová semínka a mrkev a jablko a zelí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář